logo

Søk

God jul!

Vi ved NUBU takker våre følgere, kontakter og samarbeidspartnere for året som har gått, og ønsker alle en god jul og et godt nytt år.

Illustrasjonsfoto: Shutterstock.

Endelig er julen her, og vi senker skuldrene etter et travelt og innholdsrikt år. Nå er tiden kommet for en velfortjent juleferie, og vi gjør oppmerksom på at resepsjonen ved NUBU vil være stengt fra julaften og fram til 2. januar.

Som tidligere, valgte de ansatte ved NUBU også i år å gi sin julegave til en utvalgt veldedig organisasjon. Denne gangen falt valget på Kirkens Bymisjon og det viktige arbeidet de gjør for de som gruer seg til jul. Vi håper og tror at gaven på 10 000 kroner kommer til god nytte for noen som virkelig trenger det.

Vi takker for året som har gått, ønsker alle en riktig god jul og ser fram til et et godt nytt arbeidsår. I det spennende året som kommer skal vi fortsette det viktige arbeidet med virksomme tiltak til det beste for barn og unge. Følg med!

 

 

 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring