logo

Søk

Bystyret i Oslo besøkte NUBU

Bystyret i Oslo har fokus på å utvikle byens framtidige barnevern. I den forbindelse besøkte tre av Arbeiderpartiets bystyrerepresentanter ungdomsavdelingen ved NUBU.

Jon Reidar Øyan, Farukh Qureshi og Mansoor Hussain ønsket å få mer kunnskap om virksomme behandlingsmetoder for ungdom som utøver vold og kriminalitet.

Besøk av bystyret i Oslo:  Tre av Arbeiderpartiets bystyrerepresentanter Jon Reidar Øyan, Farukh Qureshi og Mansoor Hussain  ønsket å få mer kunnskap om virksomme behandlingsmetoder for ungdom som utøver vold og kriminalitet. Her sammen med fagdirektør ungdomsavdelingen NUBU Bernadette Christensen, spesialrådgiver Ingrid Madslien, og assisterende fagdirektør Nina Tollefsen. Foto: Kristin Horn Talgø.

Ungdomsavdelingen orienterte om de ulike behandlingsmetodene som er implementert i landet for øvrig, med særlig vekt på Multisystemisk terapi (MST). MST hjelper hele familien; ungdom, foreldre og deres viktige støttespillere (nettverk, skole, fritidsaktiviteter og politi).

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring