logo

Søk

En av tre finalister til psykologprisen

Atferdssenteret gratulerer Per Isdal med prisen, som skal styrke psykologien som fagfelt og synliggjøre psykologers innsats for å forbedre menneskers livsvilkår og livskvalitet. Bernadette Christensen var også en sterk kandidat.

Prisen deles ut i samarbeid mellom Norsk Psykologforening og testleverandøren Pearson Assesment. Prisen skal deles ut i Norge for første gang i år og prissummen er på 100 000 svenske kroner.

Fagdirektør Bernadette Christensen er psykologspesialist og nominert ...for sitt arbeid med å etablere og utvikle gode behandlingstilbud for ungdom med alvorlige atferdsvansker innenfor rusfeltet og barnevernet. Christensen har med sin kunnskap innen disse områdene inspirert utallige psykologstudenter og psykologer i spesialisering til faglig utvikling.

Vinneren er Per Isdal, leder i Alternativ til Vold og psykologspesialist i Stavanger. Den tredje finalisten er Atle Dyregrov, leder av Senter for Krisepsykologi og psykologspesialist i Bergen.

Les mer på Den Store Psykologprisens hjemmesider. Se også intervju med kandidatene.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring