logo

Søk

Møt professor Terry Scott!

Fra Universitetet i Louisville, USA, til Norge og høstens PALS-konferanse – som keynote speaker. Professor Terrance – Terry – Scott bidrar også med én av parallellforelesningene på konferansens første dag.

I tillegg til Universitetet i Louisville, er han knyttet til universiteter i både Kentucky, Florida og Oregon. Med over åtti publiserte artikler på CV-en er han et solid navn når det kommer til pedagogikk og utdanning, og da særskilt når det kommer til spørsmål om atferdsproblematikk og tiltak som fremmer den gode atferd.

Seks hundre presentasjoner

Når Terry Scott til høsten gjester PALS-konferansen med sine presentasjoner, er det en scenevant professor som inntar Oslo Kongressenter. Han har mer enn seks hundre presentasjoner og forelesninger bak seg; over hele USA, i Canada, Irland, Australia og New Zealand.

Den amerikanske professoren har mottatt flere gjeve utmerkelser for sitt virke, også fra det amerikanske «Atferdssenteret»; Council for Children with Behavior Disorders, som i fjor tildelte ham prisen for «fremragende nasjonalt lederskap».

Bakgrunn «fra gølvet»

Terry Scott startet sin faglige løpebane som lærer for elever med betydelig utfordrende atferd, så det er neppe uten grunn at hans forskningsfelt dekker skoleomfattende forebyggende systemer, hvilke tiltak som virker i arbeidet med atferdsproblemer i skolen − og annen vitenskapelig forskning på spørsmål om utdanning.

Hvor og når?

Den som vil oppleve Terry Scott, bør kjenne sin besøkelsestid: PALS-konferansen i Oslo Kongressenter. Eller PBIS som PALS heter på utenlandsk: Positive Behavior Intervention & Support.

  • Torsdag 12. september kl. 11−12: Promoting Effective Practices for Student Success: Adult Responsibilities in PBIS.
  • Torsdag 12. september klokka 14−15: Evidence-Based Practices for Students with Challenging Behavior: School and Classroom Prevention.

Les mer om Terry Scott, PALS-konferansen, påmelding, early bird-priser og bugnende TAPAS-bord.

Foto: University of Louisville
 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring