logo

Søk

Nominert til psykologpris

Fagdirektør Bernadette Christensen ved Atferdssenteret er en av 52 nominerte til Den store psykologprisen. Prisen deles ut i samarbeid mellom Norsk Psykologforening og testleverandøren Pearson Assesment. Prisen skal deles ut i Norge for første gang i år.

Formålet med prisen er å styrke psykologien som fagfelt og synliggjøre psykologers innsats for å forbedre menneskers livsvilkår og livskvalitet. Prissummen er på 100 000 svenske kroner.

Fagdirektør Bernadette Christensen er psykologspesialist og nominert ...for sitt arbeid med å etablere og utvikle gode behandlingstilbud for ungdom med alvorlige atferdsvansker innenfor rusfeltet og barnevernet. Christensen har med sin kunnskap innen disse områdene inspirert utallige psykologstudenter og psykologer i spesialisering til faglig utvikling.

Blant de 58 nominerte skal det pekes ut tre finalister. En jury er i gang med å vurdere kandidatene. Vinneren utpekes under en prisseremoni  i Oslo 29. mars 2011.

Les mer på Norsk Psykologforenings hjemmesider.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring