logo

Søk

Personvernerklæring til lærere som deltar i FFT-studien

Nå foreligger personvernerklæringen for lærere som deltok i studien "Evaluering av Funksjonell familieterapi".

Alle lærere som deltok i FFT-studien i perioden 2013-2018 mottok et eget skriv med informasjon om formålet og hvordan deres opplysninger skulle brukes i forskningsprosjektet. Det ble imidlertid ikke samlet inn kontaktopplysninger som gjør det mulig å kontakte hver enkelt lærer på nytt og informere om behandlingen av opplysningene. I samråd med vår personvernrådgiver i Sikt har vi derfor valgt å utarbeide en ny personvernerklæring i tråd med kravene i GDPR. Målsetningen er å gi lærere som deltar i studien oppdatert informasjon og en mulighet til å utøve sine rettigheter. Vi oppfordrer derfor alle lærere som deltok i studien til å besøke vår prosjektside og lese gjennom personvernerklæringen.

Vi setter stor pris på bidragene fra alle lærerne som deltok i studien. Deres svar gir oss mulighet til å studere endringer over tid på skolen, som er en av de viktigste arenaene i ungdommers liv. 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring