logo

Søk

Program og påmelding til NUBU-konferansen 2021

Brukerinvolvering og samutvikling er tema for årets NUBU-konferanse. Vi inviterer også brukerorganisasjoner og fagpersoner til paneldebatt om brukermedvirkning i praksis. Konferansen arrangeres digitalt, og er nå åpen for påmelding.

NUBU-konferansen 2021 vil se nærmere på prosesser med å utvikle ny kunnskap og nye metoder sammen med barn, familier og utøvere i skoler, barnevern- og helsetjenester. Målet er å finne gode måter å utvikle tiltak på som gjør implementeringen lettere, bedre skreddersøm i tiltakene og nytten større for utsatte barn og ungdom og deres familier.  

Hovedforeleserne i år er Chris Burton fra Canterbury Christ University og Aaron Lyon fra University of Washington College of Education. 

Burton er professor og en erfaren leder innen helseopplæring, kvalitetssikring og forskning. Som skoleleder har han erfaring med en omfattende portefølje av utdanningsprogrammer og ledende forskningsinstitutter, og er særlig engasjert i hvordan vi kan øke effekten av forskningsinnsatser. 

Lyon er professor og klinisk barnepsykolog. Hans forskning fokuserer på å øke tilgjengeligheten og effektiviteten til skolebaserte intervensjoner og andre intervensjoner i samfunnet for barn, ungdommer og familier. 

Brukerinvolvering fra brukerens perspektiv

Vi byr også på en rekke parallellsesjoner som vil presentere ulike utviklings- og forskningsprosjekter der brukerinvolvering og samutvikling er en sentral del av prosjektene. Det vil være foredrag som tar for seg ulike tilbakemeldingssystemer og som ser på barn og ungdoms medvirkning i praksis.

I år kommer vi også til å ha to paneldebatter. Den ene vil ta for seg brukermedvirkning fra et tjenesteperspektiv og den andre vil ta utgangspunkt i brukeren.

Hvordan opplever brukerne selv å bli involvert? Hvordan opplever de å ha reell innflytelse? Hva er utfordringene med brukerinvolvering? Og hvordan får man til brukermedvirkning i praksis?

Vi kommer blant annet til å høre fra Landsforeningen for barnevernsbarn, Organisasjonen for Barnevernsforeldre, Mental Helse Ungdom, Kompetansegruppen for minoritetsspørsmål (Bufdir) og Politidirektoratet.

Se www.nubukonferansen.no for nærmere informasjon om programmet. 

Digital konferanse

Konferansen arrangeres digitalt 16. - 17. november. Påmeldingen åpner 1. juni, og billettprisene vil være 1600 kr for begge dager og 800 kr for én dag. 

Lenke til den digitale plattformen for konferansen vil bli sendt ut på konferansedagen.

Hver deltaker vil få en individuell påmeldingslenke for å sikre at alle kan delta interaktivt og kan ta individuelle valg når det gjelder hvilke parallellsesjoner man ønsker å delta på. Det blir også lagt opp til høy grad av digitale møteplasser. Foredragene vil være tilgjengelige på konferanseplattformen en måned etter konferansen. Utenlandske foredrag vil bli tekstet.

Påmelding er bindende. Det vil bli gitt refusjon ved skriftlig avbestilling innen fem (5) virkedager. Etter dette er det ingen refusjon, men du har mulighet til å overføre påmeldingen din til en kollega. 

Konferansen er godkjent av Psykologforeningen som 14 timers vedlikeholdskurs for psykologspesialister. Vi er også i gang med å søke om godkjenning for kursbevis fra Norsk sykepleierforening. Kursbevis vil bli sendt ut til alle som har deltatt etter endt konferanse.

Her kan du melde deg på konferansen.

Hold deg oppdatert

Vi oppdaterer informasjonen på nettsidene til konferansen fortløpende, så følg med på www.nubukonferansen.no.  

Vil du heller motta oppdatert informasjon om NUBU-konferansen 2021 rett i innboksen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring