logo

Søk

Verktøykasse for foreldre

Når hverdagen blir utfordrende for familien kan det være godt å vite at det finnes gode foreldreverktøy som kan hjelpe deg og barnet ditt til å få det bedre sammen.

I disse dager åpner samfunnet sakte opp igjen. Mange barn har fått komme tilbake til barnehage og skole, og snart er vi forhåpentligvis tilbake til dagliglivet og familielivet slik vi er vant til å ha det. Tiden vi har vært inne i har ført til at mange familier har tilbragt uvanlig mye tid tett på hverandre. Det kan være både hyggelig og fint med ekstra tid sammen med familien sin, men det kan også tære litt på stemningen ettersom tiden går.

Det kan for eksempel være vanskelig for foreldre å være like positive og engasjerte overfor barnet sitt i utfordrende tider slik som den vi er inne i nå. Da kan det være godt å vite at det finnes en verktøykasse med gode foreldreverktøy som kan hjelpe foreldre og barn å få det bedre sammen. 

I verktøykassa vår finner du ulike verktøy som gir deg konkrete råd og tips på ulike temaer som angår samspillet mellom foreldre og barn. Ved å klikke deg inn på verktøyene får du tilgang til tips om å være sammen, snakke sammen, samarbeid, problemløsning og oppmuntring. Klikk på bildet over for å få tilgang til verktøykassa!

 

 

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

NUBU – Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge

Essendrops gate 3
Postboks 7053 Majorstuen
0306 Oslo

Tlf: 23 20 58 00
Epost: post@nubu.no

Organisasjonsnummer: 985.638.187.
Elektronisk faktura: Invoice.907386@vismabpo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nettredaktør: Ida Viksveen Larsen. Ansvarlig redaktør: Kristine Amlund Hagen. ©2022 | Personvern | Tilgjengelighetserklæring